Kuhinja

Skodelice

Po vaših željah vam potiskamo čudovite keramične skodelice za čaj, kavo, ... Nudimo vam jih v različnih barvah, poslikavah, oblikah, izbirate lahko med številnimi darilnimi seti skodelic,  na voljo pa so tudi darilne škatle. Poleg tega pri nas lahko naročite tudi sete za prigrizke, mlinčke za začimbe, sete za sol in poper, sete  za pico in še in še. Preverite našo ponudbo v spodnji galeriji.

Kuhinja4

 

 Seti

Logotip vašega podjetja ali napis po želji lahko odtisnemo tudi na škatle za čaj, različne svečke, dišeče palčke, namizne pogrinjke, na voljo so kuharski seti, predpasniki, odpirači, nakupovalne torbe in še mnogo več. Oglejte si pester in zanimiv darilni program, ter poskrbite za izvirna poslovna ali promocijska darila za vaše stranke.

 kuhinja 06

 

 Predpasniki

V spodnji galeriji najdete predpasnike, sete pogrinjkov, pa tudi nakupovalne vreče in torbe, ki so v različnih barvah in vzorcih na voljo za tisk po želji.

 Kuhinja5

 

Termovke

Pri nas lahko naročite kvalitetne  termovke iz nerjavečega jekla.  Imajo priročen zamašek z odprtino za lažje iztekanje in so 100% vodotesne. Na voljo so v različnih velikostih in barvah. Nudimo tudi termo sete, prisrčnice in termo vrčke, ki jih prav tako potiskamo po vaših željah.

 Kuhinja  Kuhinja2
Kuhinja3

*Prodaja se vrši samo pravnim osebam in društvom! Vse cene so v evrih in brez 22% DDV-ja.
Pri nakupu nad 200€ možen dodaten popust.

Oglejte si še:

Andi d.o.o.
Idrijska cesta 3A
4226 Žiri
Tel.: 04 510 58 50
 Fax: 04 510 58 51
Gsm: 041 740 986
 andi.ziri@siol.net 

Joomla oblikovalnica oblikovalnica