Prosti čas

Plaža

Nudimo vam pestro izbiro torb za na plažo v živahnih poletnih barvah. Izbirate lahko med zanimivimi vzorci, na voljo so različne velikosti in oblike. Za vas potiskamo tudi hladilne torbe iz kvalitetnih materialov, plastenke in priročne jedilne sete, ki so na plaži ali pikniku vedno dobrodošli.  Oglejte si našo ponudbo in poskrbite, da bo logotip vaš logotip stranke spremljal tudi na dopustu.

Plaza Prosti cas

 

Potovanje

 V naši potovalni ponudbi najdete pohodne palice, praktične pohodniške in potovalne sete, komplete za prvo pomoč, vratne blazinice, alkotesterje, raznovrstne ključavnice, pa tudi senčnike in pokrivala za avto. Na voljo so vam krpe in gobe za pranje avtomobila, naročite pa lahko tudi zložljive lopate, ki so zelo priročne še posebej v zimskih mesecih. Artikle, ki vas zanimajo, poiščite v spodnji galeriji, mi pa bomo poskrbeli  za tisk po vaših željah.

 

 

Prosti čas3  Potovanja

Sprostitev

Za sprostitev so vam na izbiro raznovrstne družabne igre kot so šah, karte, človek ne jezi se, 4 v vrsto, domino in mikado, pa tudi seti večih iger. Napis oz. tisk po želji se lahko nahaja tudi na badminton setu, balin kroglah ali fresbee-ju. Za vas potiskamo tudi puzzle z 1000 oz. 1500 kosi, flis odeje in večbarvne energijske zapestnice, ki so posebej priljubljene pri športnikih. Več o naši ponudbi najdete v galeriji.

Sprostitev Sprostitev5

Navijaški artikli           

Slovenske zastave in šali, navijaške roke in hupe v različnih velikostih ter pisani cilindri in kape so navijaški pripomočki, ki so zanimivo darilo za vse športne in navijaške navdušence. Zakaj ne bi bilo ime vašega podjetja vidno tudi na tribunah, prireditvah in raznovrstnih športnih dogodkih!

 

*Prodaja se vrši samo pravnim osebam in društvom! Vse cene so v evrih in brez 22% DDV-ja.
Pri nakupu nad 200€ možen dodaten popust.

Oglejte si še:

Andi d.o.o.
Idrijska cesta 3A
4226 Žiri
Tel.: 04 510 58 50
 Fax: 04 510 58 51
Gsm: 041 740 986
 andi.ziri@siol.net 

Joomla oblikovalnica oblikovalnica