Izrez transferjev iz flex in flock folije

Novost v naši ponudbi. Ponujamo vam izrez flex in flock folije. S pomočjo rezalnika vam izrežemo željan motiv. Tako izrezani transferji so primerni za tisk manjših količin tekstila pri katerih bi bil klasičen sitotisk predrag. Na trgu obstaja pestra izbira folij za tisk na najrazličnejše materiale in folije z različnimi efekti. Tako izrezane transferje se lahko uporabi tudi v primeru tiska na zahtevnejše materiale tekstila na katerih klasičen transfer ni primeren in dovolj obstojen.

Flex folija je klasična folija za tisk na tekstil. Na pogled se ne razlikuje od transfernega tiska v sitotiskarski tehniki. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih in tudi v nekaterih specialnih oblikah. Zelo zanima je reflektivna flex folija, ki se odseva pod sojem avtomobilskih žarometov in tako poveča varnost udeležencev v prometu. Zanimivi pa so tudi transferji iz flex folije, ki se odseva pod neonskimi žarometi in ''puff'' folija pri kateri dosežemo reliefni efekt na tekstilu. Flex folija je zelo dobro obstojna in brez težav prenese pranje do 60 stopinj. 

Flock folija je folija katere površina je izdelana iz gostih vlaken. Zaradi gostih vlaken je flock folija na otip mehka in žametna. Transferji izrezani iz flock folije so primerni predvsem za izrez enobarvnih logotipov, napisov in številk za športne drese. Zaradi svoje vlaknaste sestave in žametnosti poskrbijo, da tisk na tekstili izgleda malo drugače kot klasičen tisk. Zato so primerni za vse, ki si želijo malo popestritve pri tisku majic oziroma promocijskih oblačil. Flock folija je tako kot flex folija na voljo v različnih barvnih odtenkih. 

 

Andi d.o.o.
Idrijska cesta 3A
4226 Žiri
Tel.: 04 510 58 50
 Fax: 04 510 58 51
Gsm: 041 740 986
 andi.ziri@siol.net 

Joomla oblikovalnica oblikovalnica